Select Page

ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Δείτε παρακάτω τους Κανόνες Διάθεσης Προκατασκευασμένων

Η εταιρεία θα παραχωρήσει στον πελάτη, μια σχεδόν πανομοιότυπη προκατασκευασμένη ιστοσελίδα, κατασκευασμένη σε γλώσσα word press τύπου «δυναμική» μέχρι έξι υποσέλιδων (μια σε κάθε κατηγορία & αντίστοιχο όγκο αρχείων) και ενός e-mail (μέχρι 300 mb), με προστασία βασικού επιπέδου από κακόβουλο λογισμικό και βελτιστοποίηση ταχύτητας φόρτωσης ιστοσελίδας , η οποία θα φέρει το εικαστικό σήμα του συνεργάτη με αντικατάσταση των κεντρικών χρωμάτων βάσει των επιθυμιών του συνεργάτη.

Ο συνεργάτης έχει το δικαίωμα να διαμορφώσει την ιστοσελίδα του, όπως αναλυτικά περιγράφεται παρακάτω :

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕΝΟΥ
  • ΛΟΓΟΤΥΠΟ : Τοποθέτηση του λογότυπου της εταιρείας του (βασική προϋπόθεση, να υπάρχει διαθέσιμο σε jpg μορφή υψηλής ανάλυσης). Σε περίπτωση που δεν υπάρχει εικαστικό σήμα υψηλής ανάλυσης , το κόστος υλοποίησης εξετάζεται κατά περίπτωση.
  • Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ : Ο πελάτης μπορεί να αποστείλει με ηλεκτρονική αλληλογραφία το κείμενο που επιθυμεί σχετικά με α) την εταιρική ταυτότητα της εταιρείας του, β) την ιστορική αναδρομή της εταιρείας του, γ) το οργανόγραμμα της εταιρείας του, δ) τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας του (π.χ. ισολογισμούς), ε) φωτογραφίες που επιθυμεί (o τύπος του αρχείου αποστολής των κειμένων πρέπει να είναι text ή word).
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ: Ο πελάτης έχει την δυνατότητα, να προβάλει τα  προϊόντα που επιθυμεί ,στο αντίστοιχο template που επέλεξε  και να αντικαταστήσει τα κείμενα με δικά του (o τύπος του αρχείου αποστολής των κειμένων πρέπει να είναι text ή word).
  • ΚΑΡΙΕΡΑ: Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να αφαιρέσει αυτή την κατηγορία.
  • ΝΕΑ : Η κατηγορία αυτή είναι blog. Αναφέρεται στα νέα της επιχείρησης του πελάτη. Θα πρέπει να υποστηρίζεται είτε από τον ίδιο, εφόσον έχει τις κατάλληλες τεχνικές γνώσεις, είτε από την εταιρεία μας με ένα μηνιαίο λειτουργικό κόστος. Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν επιθυμεί τίποτα από τα δυο, η κατηγορία αφαιρείται.
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Ο πελάτης  οφείλει να μας στείλει εγγράφως σε word κείμενο, μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας τα στοιχεία επικοινωνίας που επιθυμεί, όπως: ακριβή διεύθυνση, τηλεφωνικούς αριθμούς, email παραλαβής μηνυμάτων.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Ο πελάτης θα πρέπει να διαλέξει τις  φωτογραφίες που επιθυμεί για το site του και να  μας στείλει τις  φωτογραφίες, σε υψηλή ανάλυση σύμφωνα με τις οδηγίες που θα του δώσουμε, υποδεικνύοντας σε ποια σημεία της ιστοσελίδας επιθυμεί αντικατάσταση φωτογραφίας. Προσοχή οι φωτογραφίες που ανεβάζετε στην ιστοσελίδα σας, θα πρέπει να έχουν αγοραστεί ή να είναι ελεύθερες για χρήση, σε άλλη περίπτωση κινδυνεύετε με σοβαρά πρόστιμα.
  • ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ: Ο πελάτης έχει την δυνατότητα, να μας ενημερώσει εγγράφως μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας για τα εικαστικά σήματα των  εταιρειών που επιθυμεί, να προβάλει.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ FOOTER
  • Στο «footer» που βρίσκεται στο τέλος της εκάστοτε υποσελίδας, ανάλογα το design κάθε ιστοσελίδας, τοποθετούνται στοιχεία όπως: διεύθυνση, τηλεφωνικοί αριθμοί, email επικοινωνίας (τα στοιχεία αποστέλλει μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στην εταιρεία ο συνεργάτης).

ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

 

Την δυνατότητα αλλαγών και προσθηκών κειμένων, φωτογραφιών κ.τ.λ., μετά την παράδοση της ιστοσελίδας, ο συνεργάτης την έχει μια φορά .Για οτιδήποτε άλλο, εξετάζεται το ανάλογο κόστος κατά περίπτωση.

Ο συνεργάτης φέρει την αποκλειστική ευθύνη, για τις φωτογραφίες και τα κείμενα που έχει επιλέξει στην ιστοσελίδα του.
Ο συνεργάτης έχει την δυνατότητα, μετά την παράδοση κωδικών από την εταιρεία, να αποκτήσει πρόσβαση στην δυναμική του ιστοσελίδα και φέρει την ευθύνη στο διαχειριστικό περιβάλλον της ιστοσελίδας του.

Σε περίπτωση τεχνικών προβλημάτων στην ιστοσελίδα, που δημιουργήθηκαν από την παρέμβαση του ιδίου, το κόστος υποστήριξης εξετάζεται κατά περίπτωση. Η διαδικασία της επισκευής του τεχνικού προβλήματος ενεργοποιείται, αφού ο συνεργάτης καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας το συμφωνημένο χρηματικό ποσό.

Για οποιαδήποτε επιπλέον τροποποίηση επιθυμεί ο συνεργάτης στην ιστοσελίδα, πλην των παραπάνω περιπτώσεων για τις οποίες δεσμεύεται η εταιρεία, το κόστος θα εξετάζεται κατά περίπτωση. Ο συνεργάτης μπορεί να αποστείλει με ηλεκτρονική αλληλογραφία στο it@victorynet.gr , όλα τα κείμενα, φωτογραφίες, αιτήματα για οποιαδήποτε τροποποίηση και η εταιρεία οφείλει να απαντήσει για το ελάχιστο κόστος χρέωσης και την χρονική διεκπεραίωσή τους. Η διαδικασία της τροποποίησης ενεργοποιείται, μετά την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας, του συμφωνημένου χρηματικού ποσού.

Για να την διάθεση της προκατασκευασμένης ασφαλιστικής ιστοσελίδας από την εταιρεία, απαραίτητη προϋπόθεση θεωρείται, η διάθεση φιλοξενίας της ιστοσελίδας. Το ετήσιο κόστος φιλοξενίας ιστοσελίδας, είναι 100€ πλέον ΦΠΑ. Στην περίπτωση που ο συνεργάτης, δεν έχει domain, η εταιρεία δύναται να αναλάβει όλη τη διαδικασία απόκτησης του, κατόπιν συνεννόησης. Το κόστος αγοράς domain βαραίνει τον συνεργάτη.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ:

  • SEO (search engine optimization).
  • Προβολή στα αποτελέσματα της google.
  • Σύνδεση με google search console (παρακολούθηση επισκεψιμότητας ιστοσελίδας).
  • Γραφιστικές υπηρεσίες πχ. δημιουργία logo, φυλλάδια, business cards.
  • Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
  • Διαδικτυακές προωθητικές ενέργειες.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ:

  • Επιλογή template.
  • Κωδικούς domain.
  • Αναλυτικά στοιχεία της εταιρείας (επωνυμία, ακριβή διεύθυνση, τηλέφωνα, email αλληλογραφίας, ωράριο εργασίας, Social media).
  • Logo εταιρείας, σε υψηλή ανάλυση (jpeg ή pdf μορφή).
  • Φωτογραφίες.
  • Κείμενα.
  • Προκαταβολή 50%.

Click Software

Η CLICK SOFTWARE  ιδρύθηκε το έτος 2022  με την υποστήριξη μιας ομάδας ανθρώπων με πολυετή εμπειρία στον κλάδο των ασφαλειών και της πληροφορικής. Έχει ως βασικό αντικείμενο εργασίας την εκπόνηση μηχανογραφικών εφαρμογών και μελετών αυτοματισμού, την ανάληψη ολοκληρωμένων έργων αυτόματου ελέγχου με τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και γενικότερα την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε όλους τους τομείς της πληροφορικής.

Επικοινωνία

Κορυτσάς 1, 16451, Αργυρούπολη

210 3000 169, 210 96 01 101

info@clicksoftware.gr

Δευτέτρα – Παρασκευή:
9:00 – 17:00

Συνδεθείτε μαζί μας